Recepten

Mocca Miserables Empileur

Bodem

750 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Miserable

425 g   Bianca
425 g   water
25 g   Araba Mocca
1.250 g   Amandelprogres
250 g   patentbloem

Creme

850 g   Cremo B Poeder
850 g   suiker
2.150 g   water
2.150 g   boter
115 g   Araba Mocca
Mocca Miserables Empileur

Werkwijze

Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg, dikte 1,75 mm.
Het hardewenerdeeg uitsteken met het frame.

Oventemperatuur: Inschietoven 180°C / Rotatieoven 160°C.
Baktijd 12 minuten.

Bianca, water en Araba Mocca opkloppen tot een standig schuim.
Spatel vervolgens de Amandelprogres met de patentbloem door het schuim.

Bekleed een bakplaat met papier en plaats daar het frame op.
Verdeel 750 gram mokka miserable in het frame en strijk af met afstrijker 4,5 cm en herhaal dit twee maal.

Oventemperatuur: Inschietoven 200°C / Rotatieoven 180°C.
Baktijd 15 minuten.

Cremo B Poeder, suiker en water vermengen en gladroeren.
De boter 5 minuten in de 2e versnelling opkloppen.
De Cremo B compositie in gedeeltes aan de boter toevoegen.
In zijn geheel luchtig kloppen, ca. 10 minuten afhankelijk van de temperatuur. Als laatste de Araba Mocca doordraaien.

Verdeel in het frame met de hardewenerplak 1250 gram creme, afstrijken met afstrijker 3,5 cm.
Leg een plak miserable op de creme en verdeel hierover 1350 gram creme, afstrijken met afstrijker 2 cm.
Leg een plak miserable op de creme en verdeel hierover 1350 gram creme, het geheel glad afstrijken met afstrijker 0,5 cm.
Leg hier als laatste een plak miserable op en strijk deze strak aan met de creme.

Het gebak koelen en snijd de gebakjes in de gewenste maat.
Maak gebruik van de meegeleverde snijmal.

Spuit op met de overige creme en decoreer naar wens.

Uitkomst 1 frame (50 stuks)