Recepten Recepten

Mojito Bombillas met Kwarkbroodmix

Recept

6.000 g 66.7 % Kwarkbroodmix } 100%
3.000 g 33.3 % bloem }
1.850 g 20.6 % water
1.500 g 16.7 % ei
300 g 3.3 % Muffinolie *
900 g 10 % limoensap
900 g 10 % Gel Rhum 50%

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

90 g 1 % munt

Decoratie

14 g   limoensap
1.320 g   suiker *

* Suiker eventueel naar behoefte kleuren met groene kleur

Mojito Bombillas met Kwarkbroodmix

Werkwijze

Alle grondstoffen in de spiraalkneder 5 minuten kneden in de eerste versnelling.
De vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 20°C.
Afwegen op 1650 gram.
Deegrust 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Bolletje platdrukken en kruislinks diep insteken.
Bakken met weinig vloerwarmte.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 15 minuten.

Na het bakken afboteren en door de limoensuiker halen.

Uitkomst 264 stuks