![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
O'mega Mout
O'mega Mout
Recept
5.000 g | 50 % | Omega Mout 50 MZ * | } 100% |
2.500 g | 25 % | bloem | } |
2.500 g | 25 % | volkorenmeel | } |
300 g | 3 % | gist | |
5.400 g | 54 % | water |
* Omega Mout 50 MZ bevat zout!
Decoratie
360 g | Wit Maanzaad (20 g per stuk) |
![O'mega Mout](https://www.zeelandia.nl/recepten/omega-mout/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 840 gram.
Bol- of puntrijs 35 minuten.
Vormen en decoreren met Wit Maanzaad.
Narijs 60 minuten.
Eenmaal schuin in snijden.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 40 minuten.
Uitkomst 18 stuks
NB. Voor verwerking via diepvries of remkast 1 % Nordix Super toevoegen.