Orange Cakering met Fantasy Orange Cake
Orange Cakering met Fantasy Orange Cake
Bodem
350 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept
1.000 g | Fantasy Orange Cake | |
350 g | ei | |
250 g | water | |
150 g | boter * |
* zalvig
Afwerking
750 g | Paletta Spray Neutraal | |
250 g | Fruitful Orange Cream |
Decoratie
125 g | Fruitful Orange Cream |
Werkwijze
Fonceer een ring van 18 cm met een deegplak van 2 mm dikte. Steek in het midden met een ring van 7,5 cm een plakje uit en laat de ringen staan in het hardewenerdeeg.Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Om er zeker van te zijn dat de sinaasappelstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag is het
aan te bevelen om het eerst bij te krabben voor het uitscheppen.
De ruimte tussen beide ringen vullen met 335 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 175°C, stomen bij het inschieten.
Rotatieoven 155°C, stomen bij het inschieten.
Baktijd 35 minuten.
Na het bakken en afkoelen afgeleren met sinaasappelgelei.
Decoreren met dopjes Fruitful Orange Cream en een paar decoratie bloemetjes.
Uitkomst 5 stuks