Recepten Recepten

Orange Cranberry Kwarkslof

Recept

1.000 g   Kwarkbroodmix
500 g   bloem
380 g   water
250 g   ei
50 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling 1

280 g   Gele room met Maestro Creme Vanille
280 g   Fruitful Orange Cream

Vulling 2

560 g   Fruitful Cranberry HI

Decoratie

350 g   Kruimeldeeg met Minuta VV

Afwerking

15 g   Mont Blanc
Orange Cranberry Kwarkslof

Werkwijze

Alle grondstoffen in de spiraalkneder 5 minuten kneden in de eerste versnelling.
Afwegen 300 gram en opbollen.
Bolrijs 5 minuten.
Uitrollen tot de juiste afmeting van het alu-bakje (11 x 25 cm)

Meng de gele room met de Fruitful Orange Cream.
Spuit hiervan een baan (ca. 80 gram) op de slof met daarop een baan van 80 gram Fruitful Cranberry HI.
Overstrooien met het kruimeldeeg.
Geef de sloffen ongeveer 30 minuten rust en daarna bakken.

Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 25 minuten.

Na het afkoelen decoreren met Mont Blanc.

Uitkomst 7 stuks