Recepten

Oranje Paleisbanket

Recept

1.000 g   Perla Amandelpan

Afwerking

80 g   Fruitful Raspberry Jam
320 g   Glet. Fondant Orange
Oranje Paleisbanket

Werkwijze

Spuit met een gekartelde spuit twee banen Perla Amandelpan tegen elkaar op een met siliconenpapier beklede bakplaat.
De banen laten aandrogen en op kleur afbakken / schroeien.

Oventemperatuur 235°C.
Baktijd 15 minuten.

Direct na het bakken, daar waar de 2 banen elkaar raken indrukken met een smal plankje van 1 cm breed.

Na het koelen een dunne baan ingekookte Fruitful Raspberry Jam opspuiten.
Oranje Glet. Fondant Orange opwarmen tot 55°C en op de Fruitful Raspberry Jam spuiten.

Na enige tijd de banen in stukken snijden, de koekjes kunnen in rechte of diagonale stukjes gesneden worden.

Uitkomst 70 stuks (20 gram).