Oranje Perzikbombe's
Oranje Perzikbombe's
Fonceerdeeg
| 240 g | Hardewenerdeeg met Kanomix * | |
| 72 g | Fruitful Apricot Jam |
* 7 cm doorsnede en 1.8 mm dik
Recept
| 175 g | Zeesan Neutraal | |
| 220 g | water | |
| 750 g | slagroom | |
| 40 g | Gel Marasquin 50% | |
| 100 g | chocolade druppels |
Vulling
| 600 g | Fruitful Peach HI | |
| 168 g | Rolbeslag met Maestro Moscovisch |
Afwerking
| 360 g | ColdJel Neutraal * | |
| 280 g | Pajets Chocolade (5 g per stuk) |
* Oranje gekleurd
Decoratie
| 168 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder | |
| 24 st | chocolade waaier klein |
Werkwijze
Meng de Zeesan Neutraal met het water en de Gel tot een gladde massa.Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Als laatste de chocoladedruppels doorspatelen.
Vul de Flexipan mat (1268) met ca. 53 gram bavaroise.
Spuit in de bavaroise een dopje van 25 gram Fruitful Peach HI en afsluiten met een plakje rolbeslag.
NB. Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Strijk de gebakken hardewenerplakjes met Fruitful Apricot Jam.
Kleur de ColdJel Neutraal oranje en verwarm tot tenminste 45°C.
Los de bevroren Bombe's uit de Flexipan mat en doorhalen in de gekleurde ColdJel.
Zet de rand aan met Pajets Chocolade.
Plaats de Bombe's op het hardewenerplakje.
Decoreren met een rozetje creme au beurre, een chocoladewaaier en een rood wit blauw vlaggetje.
Uikomst 24 stuks