Recepten

Oranje Tompouce met Minuta Tom P Speciaal

Recept

4 st   tompouce plakken 46 x 11 cm
90 g   Scaldis Wit

Vulling

500 g   Minuta Tom P Speciaal
1.000 g   water

Afwerking

100 g   Fruitful Apricot Jam
216 g   Glet. Fondant Orange

Decoratie

400 g   slagroom
18 st   mandarijnpartjes
Oranje Tompouce met Minuta Tom P Speciaal

Werkwijze

Minuta Tom P Speciaal en water mengen, 5 minuten in de hoogste versnelling opkloppen.
Daarna is de room klaar voor verwerking.

De korstplakken instrijken met Scaldis Wit dit om het zacht worden tegen te gaan.
Vullen met een lekkere laag van deze room en de bovenplak erop leggen.
Bovenzijde abrikoteren en glaceren met Fondant Oranje.
Snijden en decoreren met slagroom, mandarijntje en een Nederlandsvlaggetje.

Uit komst 18 Oranjetompouce