Recepten

Paleisbanket met Amandelpan

Recept

5.000 g   Perla Amandelpan

Afwerking

300 g   Fruitful Apricot Jam

Vulling

300 g   Fruitful Raspberry Jam
700 g   Gletscher Fondant
100 g   poedersuiker
Paleisbanket met Amandelpan

Werkwijze

Met Perla Amandelpan 2 banen met een gekarteldespuit op vellen ouwel spuiten
Afbakken

Oventemperatuur 225°C
Baktijd 20 minuten

Direct na het bakken in het midden met een spatel indrukken
Na afkoelen abrikoteren met ingekookte Fruitful Apricot Jam, inspuiten met Fruitful Raspberry Jam.

Gletscher Fondant opwarmen tot 55 °C waarna de poedersuiker wordt toegevoegd,
de fondant roze of oranje kleuren en op de Fruitful Raspberry Jam een streep aanbrengen

Na enige tijd de repen in stukken verdelen tot koekjes, dit kan in rechte stukken of diagonaal gesneden worden