Plaat Double Choc met Double Choc Cake
Plaat Double Choc met Double Choc Cake
Fonceerdeeg
| 500 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept
| 2.000 g | Double Choc Cake | |
| 400 g | ei | |
| 400 g | water |
Vulling
| 250 g | Fruitful Raspberry Jam |
Decoratie
| 600 g | Double Choc Cake | |
| 40 g | water |
Werkwijze
Een bakplaat met hoge randen fonceren met hardewenerdeeg eventueel prikken.Bestrijken met Fruitful Raspberry Jam.
Double Choc Cake, ei en water gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met de vlindergard mengen.
Voor het afvullen het beslag eerst bijkrabben en doorspatelen.
Het beslag op de Fruitful Raspberry Jam storten en uitstrijken.
Voor decoratie de Double Choc Cake en water mengen met de vlinder in de eerste versnelling zodat een kruimelmassa ontstaat.
Deze kruimelmassa over de cake strooien.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 50 minuten.
Na voldoende afkoeling de plaatcake in de gewenste maat snijden.
Eventueel decoreren met Mont Blanc.