Recepten

QuarQy Lemoncake

Recept

3.400 g   Fantasy QuarQy Cake N
2.750 g   Fantasy Lemon Cake
1.750 g   ei
1.100 g   water
850 g   kwark
700 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Decoratie

600 g   Fruitful Lemon Cream (20 g per stuk)
120 g   pistachenoten (4 g per stuk) *

* fijn gehakt

Afwerking

180 g   Paletta Spray Neutraal (6 g per stuk)
QuarQy Lemoncake

Werkwijze

Meng Fantasy QuarQy Cake, Fantasy Lemon Cake, ei, water, kwark en Muffinolie gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
De Cakevorm in tray vullen met 350 gram beslag.
Spuit hierop een zigzag van Fruitful Lemon Cream.
Bestrooien met de fijn gehakte pistachenoten.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Na het afkoelen, afgeleren met Paletta Spray Neutraal.

Uitkomst 30 stuks

Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de bakvorm schoon te houden.