Red Velvet Tulband
Red Velvet Tulband
Recept
| 3.500 g | Fantasy RedVelvet Cake | |
| 1.600 g | boter | |
| 1.600 g | ei | |
| 300 g | karnemelk * | |
| 200 g | suiker |
* Kan eventueel worden vervangen door water.
Afwerking
| 300 g | Bianca | |
| 750 g | water | |
| 600 g | poedersuiker | |
| 100 g | Zeesan Neutraal |
Decoratie
| 60 g | RedVelvet kruimels |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 8 minuten in de laagste versnelling met de vlindergard.Soortelijk gewicht 850 gram/liter.
De gesmeerde tulbandvorm (18 x 10 cm) vullen met 700 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C.
Rotatieoven 150°C.
Baktijd 50 minuten.
Na afkoelen invriezen.
Bianca, Zeesan Neutraal, poedersuiker en het water in stand 3 standig kloppen.
De bevroren tulband voorzichtig door het schuim halen en brand deze direct af.
Aanzetten met RedVelvet kruimels.
Uitkomst 10 stuks