Recepten

Regenboogtaartje op een Amandelboterbodem met Kanomix

Recept

2.000 g   Kanomix
900 g   boter
100 g   ei
50 g   water
80 g   Citroenrasp
10 g   bakkerszout

Vulling

2.000 g   Perla Amandelpan

Vulling 2

1.200 g   Minuta Speciaal
300 g   boter
90 g   Gel Triple Sec 50%
3.000 g   water

Decoratie

4.000 g   fruit
800 g   Paletta Spray Neutraal
Regenboogtaartje op een Amandelboterbodem met Kanomix

Werkwijze

Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Het deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen op een dikte van 7 mm.

Plakken uitsteken met een ring waarin gebakken wordt of de deegplakken bakken in pie-plates.
In het midden Perla Amandelpan spuiten.
Voor 250 gram deeg 125 gram Perla Amandelpan.

Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 25 minuten.

Minuta Speciaal, water van 60°C en de Gel Triple Sec mengen, daarna de boter toevoegen.
Met de gard tot een gladde massa kloppen.

250 gram room met een spuitzak opspuiten.
Met 250 gram vers fruit decoreren en afgeleren met 50 gram Paletta Spray Neutraal.