Roodshow
Roodshow
Fonceerdeeg
| 700 g | Sloffendeeg met Kanomix |
Vulling
| 800 g | Perla Amandelpan | |
| 80 g | water |
Vulling 1
| 750 g | Fruitful Raspberry Jam |
Rolbeslag
| 1.000 g | Rolbeslag Choco met Moscalux |
Vulling 2
| 3.000 g | Kwark Yoghurt Bavaroise met Zeesan Curd/Yoghurt |
Afwerking
| 250 g | Mont Blanc |
Decoratie
| 200 g | rood fruit (10 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg zetten.Het deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 3 mm.
Bakplaat bekleden met de deegplak, uitsteken met een kader van 60 x 40 cm waarin gebakken wordt.
De grondstoffen van de vulling mengen, deze verdelen over de deegplak.
De Fruitful Raspberry Jam verdelen over de bodem en leg hierop een plak rolbeslag.
Meng de Zeesan Curd/Yoghurt met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
De plaat afvullen met de bavaroise en glad afstrijken.
Na het koelen en- of vriezen, lossen en in stukken snijden van 12 x 10 cm.
Decoreren met de Mont-Blanc en rood fruit.
Uitkomst 20 stuks