Home » Recepten » Sacher Sinaasappel Tulband

Sacher Sinaasappel Tulband

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Sacher Sinaasappel Tulband

Werkwijze

Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met de vlinder.
Soortelijk gewicht 825 - 850 gram/liter.
Vul een tulbandvorm van 18 x 10 cm met 525 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 40 - 45 minuten.

Snijd de tulbanden na afkoeling driemaal door.
Vul de tulbanden met Aldia Orange Cream.

Verwarm de Sweet Glacé Choc Zacht in de magnetron tot 40°C.
Glaceer de tulband op een rooster.
Zet de tulband aan met een randje Pajets Chocolade.
Decoreer de tulbanden eventueel met een (oranje) chocolade decoratie.

Uitkomst 12 stuks

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

3.000 g   Sachermix
1.600 g   ei
1.250 g   boter
250 g   suiker
200 g   water

Vulling

1.500 g   Aldia Orange Cream

Afwerking

2.000 g   Sweet Glacé Choc Zacht
150 g   Pajets Chocolade
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie