Sacher Sinaasappel Tulband
Sacher Sinaasappel Tulband
Recept
| 3.000 g | Sachermix | |
| 1.600 g | ei | |
| 1.250 g | boter | |
| 250 g | suiker | |
| 200 g | water |
Vulling
| 1.500 g | Fruitful Orange Cream |
Afwerking
| 2.000 g | Sweet Glacee Dark | |
| 150 g | Pajets Chocolade |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met de vlinder.Soortelijk gewicht 825 - 850 gram/liter.
Vul een tulbandvorm van 18 x 10 cm met 525 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 40 - 45 minuten.
Snijd de tulbanden na afkoeling driemaal door.
Vul de tulbanden met Fruitful Orange Cream.
Verwarm de Sweet Glacee Dark in de magnetron tot 40°C.
Glaceer de tulband op een rooster.
Zet de tulband aan met een randje Pajets Chocolade.
Decoreer de tulbanden eventueel met een (oranje) chocolade decoratie.
Uitkomst 12 stuks