![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Scones Frambozen Witte Chocolade met Panovitesse Scone
Scones Frambozen Witte Chocolade met Panovitesse Scone
Recept
2.000 g | Panovitesse Scone | |
600 g | water | |
300 g | frambozenpuree |
Vulling
400 g | Arabesque Blanc 29 * | |
50 g | frambozen (diepvries) |
* grof gehakt
Afwerking
375 g | Kruimeldeeg met Kanomix |
Decoratie
75 g | frambozen (diepvries) * | |
75 g | sinassnippers gesneden | |
125 g | Arabesque Blanc 29 ** |
* gebroken
** grof gehakt na het bakken
![Scones Frambozen Witte Chocolade met Panovitesse Scone](https://www.zeelandia.nl/recepten/scones-frambozen-witte-chocolade-met-panovitesse-scone/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Panovitesse Scone, frambozenpuree en koud water gedurende 6 minuten mengen in de 2e versnelling.Direct de gehakte vulling doorwerken.
Het deeg 5 minuten laten rusten.
Uitrollen tot een dikte van 13 mm.
Uitsteken met een gladde ring van 20 cm doorsnede.
1 x strijken met Ovex Liquide.
Overstrooien met kruimelsdeeg, frambozenstukjes en sinassnippers.
Na 10 minuten rust snijden in 8 punten en deze punten uit elkaar zetten in een vlaaipan van 26 cm doorsnede.
Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 17 minuten.
Direct na het bakken de stukjes Arabesque Blanc 29 over de taarten strooien (zodat ze licht smelten en vast plakken).
Uitkomst 5 stuks (40 punten)