![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Shorteas Brownie
Shorteas Brownie
Fonceerdeeg
250 g | hardewenerdeeg cacao |
Recept
1.125 g | American Brownie | |
280 g | water | |
95 g | boter |
![Shorteas Brownie](https://www.zeelandia.nl/recepten/shorteas-brownie/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Het deeg uitrollen tot een dikte van 2 mm.Fonceer de bodem van de Bakvorm plaatcake (37 x 27,5 cm) met hardewenerdeeg cacao.
Meng alle grondstoffen gedurende 10 minuten in de eerste versnelling met de vlindergarde.
Giet het beslag over het hardewenerdeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.
Na het bakken en afkoelen, snijden in stukken van 5 x 5 cm.
Uitkomst 1 bakvorm (35 stuks)