Recepten

Shorteas Cheesecake

Bodem

450 g   Kruimeldeeg met Double Choc Cake
450 g   Kruimeldeeg met Kanomix

Recept

490 g   roomkaas
300 g   Baked Cheesecake
240 g   ei
300 g   water
105 g   slagroom

Vulling

200 g   bosbessen

Afwerking

150 g   Paletta Spray Neutraal
Shorteas Cheesecake

Werkwijze

Meng beide kruimeldegen.
Strooi de gemengde kruimeldegen in de Bakvorm Plaatcake (37 x 27,5 cm).

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.

Meng de roomkaas met de Baked Cheesecake en de eieren tot een gladde massa.
Voeg het water in gedeeltes toe, eventueel bijkrabben.
Als laatste slagroom toevoegen en kort meedraaien.

Schep of schenk het beslag op de gebakken kruimelbodem.
Verdeel de bosbessen over het beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 115°C.
Rotatieoven 100°C.
Baktijd 90 minuten.
Flink stomen bij het inschieten, dit zorgt voor een mooie lichte bovenzijde.

De Cheesecake is gaar als de kern temperatuur 80 - 82ºC heeft bereikt.

Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden in stukken van 5 x 5 cm.

Uitkomst 1 bakvorm (35 stuks)