Shorteas Cheesecake
Shorteas Cheesecake
Bodem
| 450 g | Kruimeldeeg met Double Choc Cake | |
| 450 g | Kruimeldeeg met Kanomix |
Recept
| 500 g | roomkaas | |
| 300 g | Baked Cheesecake | |
| 250 g | ei | |
| 250 g | water | |
| 175 g | eiwit |
Vulling
| 200 g | bosbessen |
Afwerking
| 150 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Meng beide kruimeldegen.Strooi de gemengde kruimeldegen in de Bakvorm Plaatcake (37 x 27,5 cm).
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 20 minuten.
Meng de roomkaas met het water tot een gladde massa met een vlinder
Voeg ei, eiwit en Baked Cheesecake toe, en draai glad in 3 minuten in de laagste versnelling
Schenk het beslag op de gebakken kruimelbodem.
Verdeel de bosbessen over het beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 130°C.
Rotatieoven 105°C.
Baktijd 45 minuten.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden in stukken van 5 x 5 cm.
Uitkomst 1 bakvorm (35 stuks)