![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Shorteas Lemon
Shorteas Lemon
Fonceerdeeg
750 g | Sloffendeeg met Kanomix |
Vulling 1
250 g | Perla Amandelpan | |
50 g | Fruitful Lemon Cream | |
25 g | water |
Vulling 2
850 g | Fruitful Lemon Cream | |
170 g | Minuta Speciaal |
Afwerking
100 g | Paletta Spray Neutraal |
![Shorteas Lemon](https://www.zeelandia.nl/recepten/shorteas-lemon/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Het deeg uitrollen tot een dikte van 5 mm.Fonceer de bodem van de Bakvorm plaatcake (37 x 27,5 cm) met sloffendeeg.
Meng de Perla Amandelpan, water en de Fruitful Lemon Cream, verdeel dit over het sloffendeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.
Meng de Minuta Speciaal en Fruitful Lemon Cream gedurende 3 minuten in de hoogste versnelling met een vlindergard.
Verdeel deze gladde room over de gebakken bodems.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden in stukken van 5 x 5 cm.
Uitkomst 1 bakvorm (35 stuks)