Shorteas Pecan Pie
Shorteas Pecan Pie
Fonceerdeeg
| 600 g | Sloffendeeg met Kanomix |
Vulling 1
| 635 g | Perla Amandelpan | |
| 335 g | pecannoten | |
| 35 g | Ahornsiroop |
Vulling 2
| 335 g | pecannoten | |
| 270 g | suiker | |
| 90 g | ei | |
| 90 g | Ahornsiroop |
Werkwijze
Het deeg uitrollen tot een dikte van 4 mm.Fonceer de bodem van de Bakvorm plaatcake (37 x 27,5 cm) met sloffendeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.
Meng de ingredienten van vulling 1 en verdeel deze over de gebakken bodems.
Meng de ingredienten van vulling 2 en verdeel deze over vulling 1.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.
Snijden in stukken van 5 x 5 cm.
Uitkomst 1 bakvorm (35 stuks)