Shorteas Red Velvet
Shorteas Red Velvet
Fonceerdeeg
| 225 g | Sloffendeeg met Kanomix |
Recept
| 550 g | Fantasy RedVelvet Cake | |
| 275 g | ei | |
| 250 g | boter | |
| 40 g | karnemelk | |
| 110 g | Arabesque Blanc 29 |
Afwerking
| 200 g | MonChou | |
| 80 g | Cremo B Poeder | |
| 200 g | water |
Decoratie
| 25 g | Mont Blanc |
Werkwijze
Het deeg uitrollen tot een dikte van 1.75 mm.Fonceer de bodem van de Bakvorm plaatcake (37 x 27,5 cm) met sloffendeeg.
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met een vlinder.
Verdeel het beslag over het hardewenerdeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.
Cremo B Poeder en water vermengen en gladroeren.
Monchou 5 minuten in de 2e versnelling opkloppen.
De Cremo B compositie in gedeeltes aan de Monchou toevoegen.
Verdeel de Monchou crème over de gebakken Red Velvet.
Decoreren met Mont Blanc.
Snijden in stukken van 5 x 5 cm.
Uitkomst 1 bakvorm (35 stuks)