Recepten

Ski Tompouce

-

4 st   tompouce plakken 46 x 11 cm
100 g   Scaldis Wit

Vulling 1

400 g   Fruitful Cherry

Vulling

300 g   Minuta Tom P GB
500 g   water
150 g   slagroom
40 g   Gel Kirsch 50%

Decoratie

80 g   Sprokkelschuim met Bianca
Ski Tompouce

Werkwijze

Minuta Tom P GB, Gel Kirsch 50%, slagroom en water mengen, 5 minuten in de hoogste versnelling opkloppen.
Daarna is de room klaar voor verwerking.

De tompouce plakken instrijken met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.

Spuit hierop twee banen Fruitful Cherry.
Vullen met een lekkere laag van deze room en de bovenplak erop leggen.
Op de bovenzijde een dunnen laag Room aanbrengen om het sprokkelschijm vast te zetten.

Na gelering snijden in stukken van 4,5 cm breed.

Uitkomst 20 stuks.