

Speculaas Muffins met Orange Cream
Speculaas Muffins met Orange Cream
Recept
2.000 g | Fantasy Speculaas Cake | |
900 g | water | |
900 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Decoratie
175 g | Fruitful Orange Cream | |
200 g | Kruimeldeeg met Minuta VV |
Vulling
660 g | Fruitful Orange Cream |

Werkwijze
Meng de Fantasy Speculaas Cake, Muffinolie en water gedurende 3 minuten in de tweede versnelling met de vlindergard.Met een ijsschep 115 gram beslag in de tulp muffincups scheppen.
Spuit op het beslag een spiraal Fruitful Orange Cream en bestrooien met kruimeldeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 165°C.
Baktijd ca. 35 minuten.
Direct na het bakken een dop van 20 gram Fruitful Orange Cream in de muffin spuiten.
Uitkomst 33 stuks