Home » Recepten » Speculaas Sinaasappel Kruimeltaartje

Speculaas Sinaasappel Kruimeltaartje

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Speculaas Sinaasappel Kruimeltaartje

Werkwijze

Meng de decoratie tot een kruimeldeeg, eventueel koelen.

Meng de Fantasy Speculaas Cake, Muffinolie en water gedurende 3 minuten in de tweede versnelling met de vlindergard.
300 gram beslag uitscheppen in de Cakevorm vierkant.
Spuit op het beslag een raster van Aldia Orange Cream (60 gram).
Decoreer de bovenzijde met het Speculaaskruimeldeeg, 75 gram per stuk.

Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C
Rotatieoven 165°C
Baktijd 45 minuten


Werk de afgekoelde taartjes af met Mont Blanc.

Uitkomst 31 stuks

Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de bakvorm schoon te houden.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

5.000 g   Fantasy Speculaas Cake
2.250 g   water
2.250 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

1.860 g   Aldia Orange Cream

Decoratie

1.200 g   Fantasy Speculaas Cake
500 g   bloem
450 g   boter *
175 g   water

* of margarine.

Afwerking

65 g   Mont Blanc
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie