Stroopwafel Karamelcake
Stroopwafel Karamelcake
Recept
2.000 g | Fantasy Karamel Cake | |
500 g | ei | |
500 g | Muffinolie * | |
500 g | water | |
160 g | Butterscotch Granulaat | |
280 g | gehakte stroopwafels | |
20 g | Kaneel Orenta |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
100 g | greinsuiker P2 | |
100 g | gehakte stroopwafels |
Decoratie
100 g | karamel | |
200 g | stroopwafels |
Werkwijze
Maak een beslag van de Fantasy Karamel Cake, ei, olie en water.Draai de Kaneel Orenta, Butterscotch Granulaat en gehakte stroopwafels gelijk mee.
Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
De Cakevorm in tray vullen met 375 gram beslag.
Decoreren met gehakte stroopwafels en greinsuiker P2.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd ca. 50 minuten
Na het bakken decoreren met stroopwafeltjes en Karamel.
Uitkomst 10 stuks
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de bakvorm schoon te houden.