Recepten Recepten

Stroopwafel Karamelcake

Recept

2.000 g   Fantasy Karamel Cake
500 g   ei
500 g   Muffinolie *
500 g   water
160 g   Butterscotch Granulaat
280 g   gehakte stroopwafels
20 g   Kaneel Orenta

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Afwerking

100 g   greinsuiker P2
100 g   gehakte stroopwafels

Decoratie

100 g   karamel
200 g   stroopwafels
Stroopwafel Karamelcake

Werkwijze

Maak een beslag van de Fantasy Karamel Cake, ei, olie en water.
Draai de Kaneel Orenta, Butterscotch Granulaat en gehakte stroopwafels gelijk mee.
Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.

De Cakevorm in tray vullen met 375 gram beslag.
Decoreren met gehakte stroopwafels en greinsuiker P2.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd ca. 50 minuten

Na het bakken decoreren met stroopwafeltjes en Karamel.

Uitkomst 10 stuks

Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de bakvorm schoon te houden.