Recepten Recepten

Taart van Goud met Fantasy Orange Cake

Recept 1

900 g   patentbloem
1.000 g   boter
900 g   basterdsuiker
150 g   Cacao
50 g   ei
10 g   bakkerszout

Recept 2

2.000 g   Fantasy Orange Cake
900 g   ei
800 g   boter
250 g   water

Vulling

500 g   Fruitful Orange Cream
250 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie

1.000 g   Dip Sinas
400 g   slagroom
Taart van Goud met Fantasy Orange Cake

Werkwijze

Recept 1:
Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 4 mm en plakken uitsteken van 20 cm doorsnede.
Leg de plakken deeg in taartpannen van 18 cm.

Smelt de boter en meng met de andere grondstoffen uit recept 2.
Meng 5 minuten in de eerste versnelling met de vlinder.
Schep 260 gram beslag op het deeg.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 27 minuten.

Voor de ganache de slagroom koken.
Voeg de Dip Sinas toe en vermeng dit goed, eventueel met de staafmixer.
Goed laten afkoelen en direct afdekken met folie. Gebruik de volgende dag.

Verwarm de Fruitful Orange Cream en vermeng met hete Paletta Spray Neutraal.
Klop de ganache iets luchtig en spuit gekartelde doppen op de rand van de afgekoelde bodem.
Schenk in het midden de Fruitful Orange Cream gelei.

Uitkomst 15 stuks