Take it cheesy
Take it cheesy
Recept
| 1.250 g | Kruimeldeeg met Double Choc Cake |
Vulling 1
| 1.500 g | slagroom | |
| 2.000 g | Arabesque Blanc 29 | |
| 1.000 g | kwark | |
| 25 g | Wigo Aroma Vanille | |
| 15 g | bakkerszout | |
| 750 g | Cremo B Poeder | |
| 1.000 g | ei |
Afwerking
| 375 g | Paletta Spray Neutraal | |
| 625 g | Fruitful Bl. Currant HI |
Decoratie
| 50 st | chocoladekrul (2 st per stuk) * |
* witte chocolade
Werkwijze
Verdeel ca. 50 gram kruimeldeeg in ringen / taartpannen van 12 cm doorsnede.Meng de vloeibare chocolade met de warme slagroom (50°C ), kwark en Cremo B Poeder, zout ,Wigo Aroma Vanille
en het ei. 3 minuten in de tweede versnelling gladdraaien.
Vul de ring / taartpan met 250 gram vulling.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C. Bakken met veel stoom.
Rotatieoven 160°C. Bakken met veel stoom.
Baktijd 20 minuten.
Na het afkoelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met Fruitful Bl. Currant HI en twee witte chocoladekrullen.
Uitkomst 25 stuks