![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Take it cheesy
Take it cheesy
Recept
1.250 g | Kruimeldeeg met Double Choc Cake |
Vulling 1
1.500 g | slagroom | |
2.000 g | Arabesque Blanc 29 | |
1.000 g | kwark | |
25 g | Wigo Aroma Vanille | |
15 g | bakkerszout | |
750 g | Cremo B Poeder | |
1.000 g | ei |
Afwerking
375 g | Paletta Spray Neutraal | |
625 g | Fruitful Bl. Currant HI |
Decoratie
50 st | chocoladekrul (2 st per stuk) * |
* witte chocolade
![Take it cheesy](https://www.zeelandia.nl/recepten/take-it-cheesy/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Verdeel ca. 50 gram kruimeldeeg in ringen / taartpannen van 12 cm doorsnede.Meng de vloeibare chocolade met de warme slagroom (50°C ), kwark en Cremo B Poeder, zout ,Wigo Aroma Vanille
en het ei. 3 minuten in de tweede versnelling gladdraaien.
Vul de ring / taartpan met 250 gram vulling.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C. Bakken met veel stoom.
Rotatieoven 160°C. Bakken met veel stoom.
Baktijd 20 minuten.
Na het afkoelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met Fruitful Bl. Currant HI en twee witte chocoladekrullen.
Uitkomst 25 stuks