Home » Recepten » Tenerezze Arancia Rossa

Tenerezze Arancia Rossa

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Tenerezze Arancia Rossa

Werkwijze

Perla Amandelpan en de Zeesan Blood Orange mengen.
Spuit doppen van 20 gram op silliconenpapier.
Overstuiven met Vidos (poedersuiker).
De doppen inknijpen en vervolgens bakken.

Oventemperatuur:
Inschietoven 215°C.
Rotatieoven 185°C.
Baktijd ca. 12 minuten.

Uitkomst 205 stuks

Met andere soorten Zeesan is het mogelijk om diverse smaken te maken.
Denk b.v. aan Strawberry, Tropical, Banana of Forest Fruit.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

4.000 g   Perla Amandelpan
100 g   Zeesan Blood Orange

Decoratie

400 g   Vidos
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie