
Tiramisu Twist
Tiramisu Twist
Recept
1.500 g | Kruimeldeeg met Double Choc Cake |
Vulling
500 g | Zeesan Tiramisu | |
625 g | water | |
2.500 g | slagroom | |
260 g | Kapsel met Maestro Moscovisch * |
* 4 plakken van 20 cm doorsnede
Trempeer
100 g | Trempeerlikeur met Gel * |
* Koffie
Afwerking
80 g | ColdJel Neutraal |
Decoratie
1.400 g | Fruitful Cherry HI | |
1.000 g | slagroom | |
240 g | chocolade krullen |

Werkwijze
Verdeel het kruimeldeeg over 4 ringen van 24 cm en bakken.Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 145°C.
Baktijd 35 minuten.
Meng de Zeesan Tiramisu met water tot een gladde massa.
Spatel vervolgens de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
4 bavaroiseringen van 24 cm insmeren met Muffinolie en door de Vidos halen, overtollige Vidos afkloppen.
Plaats deze ringen over het gebakken kruimeldeeg.
Vul de ringen voor 1/3 met de bavaroise en plaats hierop een plakje kapsel, goed tremperen.
De ring afvullen met de bavaroise en glad afstrijken.
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Een dun laagje ColdJel Neutraal voorkomt uitdrogen.
De ringen lossen en in 12 punten snijden.
Decoreren met Fruitful Cherry HI, een bolletje slagroom en een chocolade krul.
Uitkomst 4 stuks (48 punten)