Recepten Recepten

TopPie Fruit

Fonceerdeeg

1.000 g   Kruimeldeeg met Minuta VV (40 g per stuk)

Recept

1.000 g   Moscamix
1.000 g   ei

Vulling

500 g   Zeesan Neutraal
625 g   water
2.500 g   slagroom
500 g   Fruitful Apricot

Afwerking

750 g   Paletta Spray Neutraal (30 g per stuk)

Decoratie

1.250 g   fruit (50 g per stuk)
1.875 g   slagroom (75 g per stuk)
TopPie Fruit

Werkwijze

25 Taartpannen van 15 cm doorsnede bestrooien met kruimeldeeg.

Alle grondstoffen mengen en ca. 8 minuten in de hoogste versnelling opkloppen.
Spuit 80 gram beslag op het kruimeldeeg.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca.18 minuten.

Meng de Zeesan Neutraal met het water tot een gladde massa.
Spatel vervolgens de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Spatel de Fruitful Apricot grof erdoor.

Schep de bavaroise op de afgekoelde bodem en verdeel deze grof.
Decoreer het midden van de bavaroise met vers fruit.

Na verwerking altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te verkrijgen.

Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met 5 kleine gladde doppen slagroom.

Uitkomst 25 stuks