Recepten Recepten

Trakteergebak ChocNut & Tiramisu

Fonceerdeeg

250 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
150 g   Fruitful Raspberry Jam

Recept

600 g   Fantasy Chocnut Cake
130 g   water
130 g   ei

Vulling

100 g   Zeesan Tiramisu
120 g   water
500 g   slagroom

Decoratie

2 g   Mont Blanc Choco
8 g   chocolade bloesem melk
150 g   slagroom
Trakteergebak ChocNut & Tiramisu

Werkwijze

Fonceer de bodem van de kartonnen bakvorm (37 x 27,5 cm) met hardewenerdeeg.
Bestrijk het hardewenerdeeg met de Fruitful Raspberry Jam.

Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met een vlinder.
Verdeel het beslag over de Fruitful Raspberry Jam.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 25 minuten.

Meng de Zeesan Tiramisu en water tot een gladde massa.
Spatel vervolgens de slagroom die voor 75% is opgeslagen erdoor.

Spuit kleine bolletjes (gladde spuit) op de cake, 3 cm van de rand vrijhouden.
Koelen en eventueel invriezen.
Decoreren met Mont Blanc Choco en chocolade bloesem.
Afwerken met een rand slagroom.

Uitkomst 1 stuks (28 stuks van 5,3 x 6,8 cm)