Fonceerdeeg
250 g
|
|
Hardewenerdeeg met Kanomix |
150 g
|
|
Fruitful Raspberry Jam |
Recept
500 g
|
|
Fantasy Panettone Cake |
150 g
|
|
water |
150 g
|
|
Muffinolie * |
150 g
|
|
ei |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
100 g
|
|
Zeesan Neutraal |
120 g
|
|
water |
500 g
|
|
slagroom |
150 g
|
|
bitterkoekjes * |
30 g
|
|
Gel Amaretto 50% |
* grof gebroken
Afwerking
100 g
|
|
Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
250 g
|
|
slagroom |
30 g
|
|
choco decor |
30 st
|
|
bitterkoekjes (stuks) (30 st per stuk) |
Werkwijze
Fonceer de bodem van de kartonnen bakvorm (37 x 27,5 cm) met hardewenerdeeg.
Bestrijk het hardewenerdeeg met de Fruitful Raspberry Jam.
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met een vlinder.
Verdeel het beslag over de Fruitful Raspberry Jam.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 25 minuten.
Meng de Zeesan Neutraal en water tot een gladde massa.
Spatel vervolgens de slagroom die voor 75% is opgeslagen erdoor.
Meng de grof gebroken bitterkoekjes en de Gel Amaretto 50% door de bavaroise.
Verdeel de amarettobavarois over de cake, 3 cm van de rand vrijhouden.
Koelen en eventueel invriezen.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Na het afkoelen van de gelei, afwerken met een rand slagroom.
Decoreren met chocoladekrullen en bitterkoekjes.
Uitkomst 1 stuks (28 stuks van 5,3 x 6,8 cm)