Recepten

Trakteergebak Red Velvet & Roodfruit

Fonceerdeeg

250 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
150 g   Fruitful Raspberry Jam

Recept

500 g   Fantasy RedVelvet Cake
150 g   water
150 g   Muffinolie *
150 g   ei

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

250 g   Zeesan Curd/Yoghurt
500 g   water
500 g   slagroom
125 g   Fruitful Red Fruit

Decoratie 1

400 g   Fruitful Cherry

Afwerking

100 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie 2

300 g   slagroom
Trakteergebak Red Velvet & Roodfruit

Werkwijze

Fonceer de bodem van de kartonnen bakvorm (37 x 27,5 cm) met hardewenerdeeg.
Bestrijk het hardewenerdeeg met de Fruitful Raspberry Jam.

Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met een vlinder.
Verdeel het beslag over de Fruitful Raspberry Jam.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 25 minuten.

Meng de Zeesan Curd/Yoghurt en water tot een gladde massa.
Spatel vervolgens de slagroom die voor 75% is opgeslagen erdoor.
Meng de Fruitful Red Fruit grof door de bavaroise.
              
Verdeel de kwark-yoghurtbavaroise over de cake.
Koelen en eventueel invriezen.

Grof decoreren met Fruitful Cherry.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Na het afkoelen van de gelei, afwerken met een rand slagroom.
Eventueel decoreren met verse kersen.

Uitkomst 1 stuks (28 stuks van 5,3 x 6,8 cm)