Recepten

Valentijnshart

Recept

1.000 g   Fantasy RedVelvet Cake
500 g   ei
450 g   boter
75 g   water

Vulling

200 g   MonChou
80 g   Cremo B Poeder
200 g   water

Afwerking

300 g   Maro 1:3 Rol
300 g   Maro 1:3 Rol Rose
Valentijnshart

Werkwijze

Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten met de vlinder in de laagste versnelling.
Soortelijk gewicht ca. 900 gram.
Vul de Bakvorm plaatcake (37 x 27,5 cm) met het beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 175°C.
Rotatieoven 155°C.
Baktijd 30 minuten.

Na het bakken invriezen en daarna 6 harten uit de plak steken.

Vulling:
Cremo B Poeder en water mengen en gladroeren.
De MonChou 5 minuten in de 2e versnelling opkloppen.
De Cremo B compositie in gedeeltes aan de MonChou toevoegen.
 
Vul en strijk de harten aan met de MonChou vulling.

Maak van de Maro 1:3 Rol en de Maro 1:3 Rol Rose strengen en rol deze in elkaar als een spiraal.
De spiralen uitrollen en hiermee de harten bekleden.

Decoreren naar wens.

Uitkomst 6 stuks