Vergeten Vruchten Broodje
Vergeten Vruchten Broodje
Recept
7.500 g | 75 % | tarwebloem | } 100% |
2.500 g | 25 % | Multikorn Ambacht 25 MZ * | } |
1.200 g | 12 % | gist | |
5.500 g | 55 % | water | |
2.500 g | 25 % | Maestro Boterstol | |
500 g | 5 % | Amore Fruit |
* Multikorn Ambacht 25 MZ bevat zout!
Vulling
2.000 g | 20 % | dadels | |
2.000 g | 20 % | vijgen | |
2.000 g | 20 % | cranberries * | |
2.000 g | 20 % | suikernibs P5 | |
3.000 g | 30 % | rozijnen |
* geweekt
Decoratie
335 g | roggebloem (5 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed soepel deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 450 gram.
Puntrijs 30 minuten.
Opmaken en in de houten Farmerscake bakjes leggen.
Narijs 60 minuten.
Voor het bakken licht bestrooien met roggebloem en over de lengte insnijden.
Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 67 stuks