
Vikorn
Vikorn
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vikorn * | } 100% |
5.000 g | 50 % | bloem | } |
250 g | 2.5 % | gist | |
5.400 g | 54 % | water |
* Panomix Vikorn bevat zout!
Decoratie
270 g | 2.7 % | Decoratiegries |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 865 gram.
Bol of puntrijs 45 minuten.
Vormen en decoreren met Decoratiegries.
Narijs 60 minuten.
2 x V-vorm insnijden.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 40 minuten.
Uitkomst 18 stuks
Extra toevoegingen kunnen de beweringen ten aanzien van Vikorn ongeldig maken.