
Vikorn VolVezel
Vikorn VolVezel
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix VikornVolVezel * | } 100% |
5.000 g | 50 % | bloem | } |
250 g | 2.5 % | gist | |
5.200 g | 52 % | water |
* Panomix VikornVolVezel bevat zout!
Decoratie
245 g | Decor Tarwegries |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 440 gram.
Bolrijs 45 minuten.
Vormen en decoreren met Decor Tarwegries.
Narijs 60 minuten.
V-vorm insnijden.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 40 minuten.
Uitkomst 35 broden.
Extra toevoegingen kunnen de beweringen ten aanzien van VikornVolVezel ongeldig maken.