Recepten

Vikorn VolVezel

Recept

5.000 g 50 % Panomix VikornVolVezel * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
250 g 2.5 % gist
5.200 g 52 % water

* Panomix VikornVolVezel bevat zout!

Decoratie

245 g   Decoratiegries
Vikorn VolVezel

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 440 gram.
Bolrijs 45 minuten.
Vormen en decoreren met Decoratiegries.
Narijs 60 minuten.
V-vorm insnijden.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 40 minuten.

Uitkomst 35 broden.

Extra toevoegingen kunnen de beweringen ten aanzien van VikornVolVezel ongeldig maken.