![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Vloerbrood met Prestant Wit
Vloerbrood met Prestant Wit
Recept
50.000 g | 100 % | bloem | |
1.000 g | 2 % | gist | |
750 g | 1.5 % | bakkerszout | |
26.000 g | 52 % | water | |
2.500 g | 5 % | Prestant Wit * |
* Prestant Wit heeft een toevoeging van 3 tot 5%.
![Vloerbrood met Prestant Wit](https://www.zeelandia.nl/recepten/vloerbrood-met-prestant-wit/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 850 gram.
Bol- puntrijs 45 minuten.
Vormen.
Narijs 60 minuten.
Eventueel decoreren en snijden.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 93 broden.