![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Volkorenbollen met Exakt Ambacht Mout
Volkorenbollen met Exakt Ambacht Mout
Recept
10.000 g | 100 % | top volkorenmeel | |
500 g | 5 % | gist | |
170 g | 1.7 % | bakkerszout | |
6.400 g | 64 % | water | |
1.500 g | 15 % | Exakt Ambacht Mout |
![Volkorenbollen met Exakt Ambacht Mout](https://www.zeelandia.nl/recepten/volkorenbollen-met-exakt-ambacht-mout/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1700 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en vormen.
Narijs 70 minuten.
Oventemperatuur 280°C.
Baktijd 8 minuten.
Uitkomst 317 broodjes.