Recepten Recepten

Vruchten Sloftaart

Recept

2.000 g   Kanomix
900 g   boter
100 g   ei
50 g   water
80 g   Citroenrasp
10 g   bakkerszout

Vulling 1

1.000 g   Perla Amandelpan

Vulling 2

2.000 g   Gele room met Minuta VV

Decoratie

2.000 g   fruit

Afwerking

500 g   ColdJel Neutraal
Vruchten Sloftaart

Werkwijze

Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Het deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 8 mm.

Plakken uitsteken met een ring van 18 cm doorsnede waarin gebakken wordt.
In het midden Perla Amandelpan spuiten, de rand vrijhouden.
Spuit op 300 gram deeg 100 gram Perla Amandelpan.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatie oven 180°C
Baktijd 25 minuten.

De bodems moeten mooi goudbruin gebakken zijn.
Na het koelen bestrijken met gele room.
Decoreren met vers fruit en afgeleren.

Uikomst 10 stuks