Winter Suikerbrood
Winter Suikerbrood
Recept
| 10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
| 800 g | 8 % | gist | |
| 200 g | 2 % | bakkerszout | |
| 5.400 g | 54 % | water | |
| 1.500 g | 15 % | Exakt Boter | |
| 500 g | 5 % | Luctor | |
| 100 g | 1 % | anijszaad |
Vulling
| 6.000 g | 60 % | suikerchips | |
| 1.000 g | 10 % | dessertmints (Mentos) | |
| 1.200 g | 12 % | chocolade druppels |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 400 gram.
Aanpunten en vrijwel direct opmaken.
In goed gesmeerde blikken leggen.
Narijs 80 minuten.
Plaats voor het bakken een deksel of bakplaat op de blikken.
Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 66 stuks.