Fonceerdeeg
600 g
|
|
Hardewenerdeeg met Kanomix |
250 g
|
|
Fruitful Raspberry Jam |
Recept
2.000 g
|
|
Fantasy Kruiden Cake |
900 g
|
|
water |
900 g
|
|
Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
500 g
|
|
krenten |
200 g
|
|
cranberry stukjes |
Decoratie
600 g
|
|
anijs kruimeldeeg |
200 g
|
|
greinsuiker P2 |
Werkwijze
Twee platen van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en fonceren met hardewenerdeeg van 1,5 mm dik (licht prikken).
Bestrijken met Fruitful Raspberry Jam.
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder.
Als laatste de vulling doordraaien.
Verdeel het beslag over de twee platen, ca 2200 gram per plaat.
Strooi 300 Anijs kruimeldeeg en 50 gram greinsuiker per plaat
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 45 - 50 minuten.
Na het afkoelen snijden in stukken van 7 x 18 cm.
Uitkomst 16 stuks