![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Witbrood met Maestro Wit
Witbrood met Maestro Wit
Recept
50.000 g | 100 % | bloem | |
1.000 g | 2 % | gist | |
750 g | 1.5 % | bakkerszout | |
27.000 g | 54 % | water | |
1.500 g | 3 % | Maestro Wit |
![Witbrood met Maestro Wit](https://www.zeelandia.nl/recepten/witbrood-met-maestro-wit/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 27°C.
Afwegen 865 gram.
Bol- of puntrijs 45 minuten.
Narijs 70 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 91 broden.