![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Zacht Kleinbrood Melkbollen met Exakt Melk
Zacht Kleinbrood Melkbollen met Exakt Melk
Recept
10.000 g | 100 % | bloem | |
600 g | 6 % | gist | |
180 g | 1.8 % | bakkerszout | |
5.400 g | 54 % | water | |
2.000 g | 20 % | Exakt Melk |
![Zacht Kleinbrood Melkbollen met Exakt Melk](https://www.zeelandia.nl/recepten/zacht-kleinbrood-melkbollen-met-exakt-melk/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1600 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en vormen.
Narijs 70 minuten.
Oventemperatuur 280°C.
Baktijd 8 minuten.
Uitkomst 341 broodjes.