![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Zacht Kleinbrood met Exakt Souplesse
Zacht Kleinbrood met Exakt Souplesse
Recept
10.000 g | 100 % | bloem | |
500 g | 5 % | gist | |
170 g | 1.7 % | bakkerszout | |
5.700 g | 57 % | water | |
1.500 g | 15 % | Exakt Souplesse |
![Zacht Kleinbrood met Exakt Souplesse](https://www.zeelandia.nl/recepten/zacht-kleinbrood-met-exakt-souplesse/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 24°C.
Afwegen 1600 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Narijs 70 minuten.
Oventemperatuur 280°C.
Baktijd 8 minuten.
Uitkomst 332 broodjes.