Zacht Kleinbrood met Multikorn Ambacht 30MZ
Zacht Kleinbrood met Multikorn Ambacht 30MZ
Recept
| 3.500 g | 35 % | tarwebloem | } 100% |
| 3.500 g | 35 % | volkorentarwemeel | } |
| 3.000 g | 30 % | Multikorn Ambacht 30 MZ * | } |
| 500 g | 5 % | gist | |
| 5.000 g | 50 % | water | |
| 1.000 g | 10 % | Exakt Ambacht Mout |
* Multikorn Ambacht 30 MZ bevat zout!
Decoratie
| 990 g | Wit Maanzaad (3 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 25°C.
Direct afwegen 1500 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Decoreren met Wit Maanzaad.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 10 minuten.
Uitkomst 330 stuks