![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Zoete Grissini's
Zoete Grissini's
Recept
500 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
500 g | 50 % | bloem | } |
50 g | 5 % | gist | |
350 g | 35 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Doortoeren
400 g | 40 % | korstboter/margarine |
Vulling
60 g | greinsuiker P2 |
Decoratie
330 g | Victoriabeslag met Calif.Amandel Schaafsel |
![Zoete Grissini's](https://www.zeelandia.nl/recepten/zoete-grissinis/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Deeg glad draaien, maar niet taai.Deegtemperatuur 24°C.
Voorrijs 20 minuten.
De korstboter invouwen en drie halve franse toeren geven (in drieën).
Deeg koelen en uitrollen tot een dikte van 7 mm.
De helft van het deeg bestrooien met greinsuiker P2 en dubbelvouwen.
Nogmaals uitrollen tot een dikte van 7 mm (breedte ca. 30 cm).
Boven- en onderkant plak decoreren met victoriabeslag.
Repen snijden van 1,5 cm breedte en spriraliseren.
Narijs 30 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 13 minuten.
Uitkomst 33 stuks