![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Zoete Suikerbollen met Panomix Vienna
Zoete Suikerbollen met Panomix Vienna
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | bloem | } |
1.000 g | 10 % | gist | |
4.500 g | 45 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
2.500 g | 25 % | kaneelgranules | |
2.500 g | 25 % | suikernibs P4 |
Decoratie
1.200 g | suikernibs P2 |
![Zoete Suikerbollen met Panomix Vienna](https://www.zeelandia.nl/recepten/zoete-suikerbollen-met-panomix-vienna/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 25°C.
Direct de vulling doorwerken.
Afwegen 1950 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Decoreren met suikernibs P2.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 10 minuten.
Uitkomst 333 stuks