Steun Oekraïners
in nood

Met verdriet in ons hart zien we hoe de oorlog in de Oekraïne zich ontvouwt, met een humanitaire crisis tot gevolg.

Een oorlog die ook onze collega's in Oekraïne hard raakt. En het raakt niet alleen onze collega's maar het raakt alle mensen die betrokken zijn bij deze verschrikkelijke oorlog. 

Steun

de Oekraïners in nood

Met onderstaande actiebeelden kun je een eigen actie starten. Je kunt de actie inrichten zoals je zelf wilt. Met één specifiek product of met alleen dagelijkse broden, met een banketproduct of bij een bepaald aankoopbedrag. Je bepaalt het helemaal zelf. Ook de afdracht. Het geld dat je hiermee ophaalt kun je doneren aan GIRO 555. Je kunt alle communicatiemiddelen hieronder downloaden. We bedanken je bij voorbaat voor je steun aan de slachtoffers en wensen je veel succes met de actie die je op touw gaat zetten. BEDANKT!


Bake 4 Ukraine.

Zeelandia Nederland heeft een aanzienlijk bedrag gedoneerd aan BAKE4UKRAINE. Een crowdfundingsactie waarmee onze collega's in Oekraïne gratis brood verschaffen aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Wil jij ook een bijdrage leveren aan deze actie, klik dan op de link om een donatie te doen. Alle kleine beetjes helpen. Bij voorbaat hartelijk dank!

Stort je liever geen dollars op een buitenlandse site, dan kun je ook geld doneren naar
Stichting Kom over en help in Nijkerk
.
bankrekeningnummer is NL42RABO0161004555 onder vermelding van bake4Ukraine

Dit is in samenwerking met Andriy en Arenda, die bekend zijn met deze stichting.

#éénzeelandia #bake4ukraine #Oekraïne #samensterk

 

Doneer nu

Bake4ukraine_820x432.jpg